giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 65 - NDALIM QARKULLIMI PËR MJETE QË SHTYHEN ME KRAHË

Sinjali 65 Sinjalet e Ndalimit

NDALIM  QARKULLIMI  PËR  MJETE  QË  SHTYHEN  ME  KRAHË

NDALIM  QARKULLIMI  PËR  MJETE  QË  SHTYHEN  ME  KRAHË

Sinjali numër 65  Ndalim qarkullimi për mjete që shtyhen me krahë , pra ndalon qarkullimin në atë rrugë, të karrocave që shtyhen ose tërhiqen nga njerëzit. Lejon qarkullimin e këmbesorëve dhe të gjithe
llojeve të tjera të mjeteve (përfshi edhe biçikletat , çiklomotorrët apo karrocat e tërhequra me kafshë). Është gabim të thuhet që sinjali ndalon qarkullimin e karrelave të tërhequra nga autoveturat , apo të mjeteve me difekt që përkohësisht shtyhen nga njerëzit).


_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit

Nessun commento:

Posta un commento