giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 66 - NDALIM QARKULLIMI PËR MOTOMJETET DHE PËR AUTOMJETET

Sinjali 66 Sinjalet e Ndalimit

NDALIM  QARKULLIMI  PËR  MOTOMJETET  ME  TRE  RROTA  A  ME  SHUMË DHE  PËR  AUTOMJETET


NDALIM  QARKULLIMI  PËR  MOTOMJETET  ME  TRE  RROTA  A  ME  SHUMË DHE  PËR  AUTOMJETET

Sinjali numër 66 Ndalon qarkullimin e të gjithë llojeve të automjeteve dhe të motomjeteve me tre ose katër rrota. Pra mund të qarkullojnë vetëm mjetet pa motor  (biçikleta, karroca) dhe mjete me motorr me dy rrota (motorçikleta apo çiklomotorr).

_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit

Nessun commento:

Posta un commento