giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 64 - NDALIM QARKULLIMI PËR MOTORRËT

Sinjali 64 Sinjalet e Ndalimit

NDALIM  QARKULLIMI  PËR  MOTORRËT

NDALIM  QARKULLIMI  PËR  MOTORRËT

Sinjali numër.64 Ndalon qarkullimin e të gjithë llojeve të motorrëve. Lejon qarkullimin e të gjithë llojeve të tjera të mjeteve (përfshi këtu ciklomotorrët, motokarrot,  autokarrot, dhe autoveturat) . Është
gabim të thuhet që sinjali ndalon  qarkullimin vetëm të motorrëve mbi 125cm³ apo motorçiklistëve që drejtojnë motorr pa kaskën mbrojtëse, apo që ndalohet qarkullimi për të gjithë llojet e mjeteve me dy rrota (biçikletat dhe çiklomotorret kalojnë)

_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit

Nessun commento:

Posta un commento