giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 55 - NDALIM KALIMI

Sinjali 55 Sinjalet e Ndalimit

NDALIM  KALIMI

NDALIM  KALIMI

Sinjali numër 55 ndalon hyrjen në rrugë për të gjithë mjetet (përfshi taksitë, çiklomotorrët) në njërin sens ndërsa sensi tjetër i lëvizjes është i lejuar, kësisoj rruga në sensin e lejuar funksionon si rrugë me një sens
lëvizje. Në këto kushte është e saktë të thuhet që ky sinjal vendoset në një karrexhatë me një sens lëvizjeje duke mos lejuar të futesh në të , por duke lejuar të dalesh prej saj. Sinjali është i vlefshëm ditën dhe natën pa kufizime kohore. 

_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit

Nessun commento:

Posta un commento