giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 54 - NDALIM QARKULLIMI

Sinjali 54 Sinjalet e Ndalimit


NDALIM  QARKULLIMI


NDALIM  QARKULLIMI

Sinjali numër 54 tregon ndalimin për t’u futur në një rrugë në të cilën ky sinjal është i vendosur në të dyja hyrjet e rrugës, si në fillim ashtu dhe fund të saj. Ndalon qarkullimin e të gjithe llojeve te mjeteve (përfshi
bicikletat, çiklomotorrat, makinat bujqësore, motokarrot) . Lejon qarkullimin vetëm për këmbësorët. Nëse nuk ka panel plotësues (shoqërues) është i vlefshëm 24 orë në 24.

_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit

Nessun commento:

Posta un commento