venerdì 5 luglio 2013

Sinjali 114 - FUNDI I PISTËS PËR BIÇIKLETA NGJITUR ME TROTUARIN

Autoshkolla Sinjalet e Detyrimit 114

FUNDI  I  PISTËS  PËR  BIÇIKLETA  NGJITUR  ME  TROTUARIN

FUNDI  I  PISTËS  PËR  BIÇIKLETA  NGJITUR  ME  TROTUARIN


Sinjali numër 114 tregon fundin e një piste, korsie , apo rrugë të rezervuar për qarkullimin e biçikletave e cila është ngjitur dhe është paralel me trotuarin apo me një intinerar për këmbësoret. Nuk e
ndalon qarkullimin as për këmbësorët e as për biçikletat të cilët mund të vazhdojnë qarkullimin bashkë me përdoruesit e tjerë të rrugës


_____________________________- Autoshkolla - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Detyrimit

Nessun commento:

Posta un commento