venerdì 5 luglio 2013

Sinjali 106 - FUNDI I KUFIRIT MINIMAL TË SHPEJTËSISË 30 KM/ORË

Autoshkolla Sinjalet e Detyrimit 106

FUNDI  I  KUFIRIT  MINIMAL  TË  SHPEJTËSISË  30 KM/ORËFUNDI  I  KUFIRIT  MINIMAL  TË  SHPEJTËSISË  30 KM/ORË


Sinjali numër 106 tregon fundin e kufirit minimal të shpejtësisë, pra sinjali përshkruan që mund të lëvizet edhe me shpejtësi më të ulta se ajo që kufizonte sinjali, ashtu si dhe me shpejtësi më të mëdha por, pa
kaluar shpejtësinë maksimale të lejuar për tipin e rrugës ku po qarkullojmë (psh nëse jemi në një rrugë interurbane kryesore  nuk mund të kapercejmë kufirin e shpejtësisë 90 km/orë)


_____________________________


- Autoshkolla - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Detyrimit

Nessun commento:

Posta un commento