venerdì 5 luglio 2013

Sinjali 107 - VENDOSJE E DETYRUAR E ZINXHIRËVE TË BORËS

Autoshkolla Sinjalet e Detyrimit 107

VENDOSJE  E  DETYRUAR  E  ZINXHIRËVE  TË  BORËS

VENDOSJE  E  DETYRUAR  E  ZINXHIRËVE  TË  BORËS


Sinjali numër 107 ju detyron menjëherë pas shfaqjes (dhe jo pas disa kilometrash) të montoni zinxhirët e borës (jo thjesht ti keni në automjet) në rrotat aktive (përpara apo mbrapa sipas tipit të automjetit)
ose të vendosni goma bore dhe ju  ndalon të vazhdoni lëvizjen nëse nuk e plotësoni këtë kusht. Sinjali vendoset në rrugët me akull ose bore ku kërkohet që të lëvizet me kujdesin maksimal. Është gabim të thuhet që është i ndaluar qarkullimi i mjeteve me trashësi të “luleve” të gomës në pjesën ballore më të vogël se 3 milimetra.


_____________________________- Autoshkolla - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Detyrimit

2 commenti:

  1. 신인 여배우가 소화하기에는 두려웠을지도 모를 과감한 노출도 당당하게 소화한 그녀는 제왕카지노 ’몽상가들’로 전세계에 강렬한 인상을 남기며 시네필들의 뮤즈로 급부상했다. 궁금하신 점이 있는 경우 고객센터로 문의해주시면 정성껏 안내해 드리겠습니다. 신혼 실시간 뉴스 모든 콘텐츠(영상,기사, 사진)는 저작권법의 보호를 받은바, 무단 전재와 복사, 배포 등을 금합니다. Young & Active한 2030의 필드 패션부터 일상에서 즐길 수 있는 웨어러블한 스... CGV에서 시원한 맥주와 함께 영화를 즐길 수 있는 축제인 '옥토버페스트'를 준비했다. 영원아웃도어(대표 성기학)의 글로벌 아웃도어 브랜드 노스페이스가 라이프스타일 컬렉션인 ‘노...

    RispondiElimina
  2. One of my favorite ideas for playing in} slots is suppose about|to contemplate} it the 'danger factor' 온라인 카지노 of the sport may be} about to play. That's end result of|as a end result of} volatility determines how you win at slots. Also, whenever you play actual money slots on-line, find a way to|you probably can} examine the games themselves. Usually, you find it in the settings of the slot game or in the 'assist' section.

    RispondiElimina