giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 92 - RREGULLIM I PUSHIMIT TË MJETEVE NË QENDRAT E BANUARA

Sinjali 92 Sinjalet e Ndalimit

RREGULLIM  I  PUSHIMIT  TË  MJETEVE  NË  QENDRAT  E  BANUARA


RREGULLIM  I  PUSHIMIT  TË  MJETEVE  NË  QENDRAT  E  BANUARA

Sinjali numër.92 është një sinjal i përbërë që lejon pushimin dhe parkimin e mjeteve në orë të
caktuara dhe e ndalon pushimin në orë të caktuara. Paraqet kështu një rregullim të pushimit të mjeteve. Qendrimi i mjeteve në prani të këtij sinjali është i lejuar.


_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit

Nessun commento:

Posta un commento