giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 77 - NDALIM QARKULLIMI PËR TË GJITHA MJETET ME GJATËSI > SE 10 METRA

Sinjali 77 Sinjalet e Ndalimit

NDALIM  QARKULLIMI  PËR  TË  GJITHA  MJETET  APO  KOMPLEKSET  E MJETEVE ME GJATËSI  MË  TË  MADHE  SE  10  METRA


NDALIM  QARKULLIMI  PËR  TË  GJITHA  MJETET  APO  KOMPLEKSET  E MJETEVE ME GJATËSI  MË  TË  MADHE  SE  10  METRA

Sinjali numër 77 Vendoset kryesisht në rruget e malit ku janë të pranishme kthesa të ngushta dhe ndalon qarkullimin për të gjitha llojet e mjeteve (përfshi dhe autobuset) si dhe komplekset e mjeteve (kamion me rimorkio apo mjete që tërheqin një rulotë) të cilët e kalojnë gjatësinë e treguar në sinjal (në këtë rast 10
metra). E lejon qarkullimin e mjeteve apo komplekseve të mjeteve që janë më të vogla ose të barabarta më gjatesinë e treguar në sinjal. Si sinjal është i vlefshëm ditën dhe natën. Është gabim të thuhet që sinjali e lejon qarkullimin e komplekseve te artikuluar.


_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit

Nessun commento:

Posta un commento