giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 69 - NDALIM QARKULLIMI PËR KAMIONËT ME PESHË > SE 6,5 TON

Sinjali 69 Sinjalet e Ndalimit

NDALIM  QARKULLIMI  PËR  KAMIONËT  ME  PESHË  ME  NGARKESË  TË  PLOTË   MË  TË  MADHE  SE  6,5  TON


NDALIM  QARKULLIMI  PËR  KAMIONËT  ME  PESHË  ME  NGARKESË  TË  PLOTË   MË  TË  MADHE  SE  6,5  TON

Sinjali numër 69  Ndalon qarkullimin e automjeteve për transport malli;  kamion, kamion me rimorkio , automjete të artikuluar) si dhe të mjeteve për përdorim të veçantë (betoniera etj) pesha me ngarkesë të plotë e të cilave kalon vlerën e treguar në sinjal (në këtë rast 6,5 ton). Lejon qarkullimin e
automjeteve të transportit të mallrave me peshë me ngarkese të plotë të barabartë ose më të vogël se ajo që tregon sinjali. Lejon qarkullimin e autokamperave,  autoambulancave, autobuzeve të cilet janë për transport personash edhe kur e kalojnë kufirin e lejuar të peshes që tregon sinjali.

 _____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit

Nessun commento:

Posta un commento