giovedì 13 giugno 2013

Sinjali 32 - RENIE GURËSH NGA E MAJTA


RENIE  GURËSH NGA E MAJTARENIE  GURËSH NGA E MAJTA

Sinjali numër.32 paralajmëron rrezikun e rënies së gurëve nga e majta si dhe
mundësine e gjëndjes së tyre mbi karrexhatë. Ju detyron të ulni shpejtësinë për të shmangur rreziqet që lindin nga prania e gurëve në rrugë.

_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Rrezikut

Nessun commento:

Posta un commento