giovedì 13 giugno 2013

Sinjali 18 - E PERPJETE E RREZIKSHME


E  PERPJETE  (NGJITJE)  E  RREZIKSHMEE  PERPJETE  E  RREZIKSHME

Sinjali numër.18 paralajmëron një ngjitje (të përpjetë) të vështirë me pjerrësi të madhe dhe tregon dhe vlerën e pjerrësise. Si normë sjellje është e nevojshme që, të zbresësh
marshin e lëvizjes për të pasur fuqi më të madhe të motorrit dhe për të përballuar më mirë
rrugën në ngjitje. Nuk duhet të mbajmë të shkelur freksionin gjithë kohës sepse automjeti ka tendencë të ecë mbrapsh. Duhet të mbajmë parasysh së në ngjitje hapësira e frenimit të automjetit nuk rritet._____________________________
- Autoshkolla online - Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Rrezikut

Nessun commento:

Posta un commento