venerdì 5 luglio 2013

Sinjali 102 - KALIM I DETYRUAR NGA E DJATHTA

Autoshkolla Sinjalet e Detyrimit 102

KALIM  I  DETYRUAR  NGA  E  DJATHTAKALIM  I  DETYRUAR  NGA  E  DJATHTA


Sinjali numër 102 detyron drejtuesët e mjeteve të kalojnë nga e djathta e një pengese (kantjer rrugor, trafikndarës, shpëtuese, ishull trafiku). Sinjali tregon që nuk është e mundur të kalohet pengesa nga e
majta (por duke kaluar djathtas dhe lënë pengesën në të majtën tonë). Është gabim të thuhet që sinjali është një detyrim për t’u kthyer djathtas (sinjali numër 95 për kthimin kërkon praninë e një kryqëzimi ku është e nevojshme të lëmë pas një rrugë e të futemi në një tjetër). 

_____________________________


- Autoshkolla - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Detyrimit

Nessun commento:

Posta un commento