venerdì 5 luglio 2013

Sinjali 103 - KALIME TË LEJUARA

Autoshkolla Sinjalet e Detyrimit 103


KALIME  TË  LEJUARA

KALIME  TË  LEJUARA

Sinjali numër 103 i tregon drejtuesve të mjeteve kalimet e lejuara; lejon kalimin si nga e majta ashtu dhe nga e djathta e një pengese (kantjer rrugor, trafikndarës, ishull trafiku, shpëtuese trafiku). Është gabim të
thuhet që sinjali detyron kthimin majtas ose djathtas (sinjali numër 98, kthimi kryhet në prani të një kryqëzimi, ku drejtimi  ndryshon duke lënë pas rrugën ku jemi dhe duke u futur në një rrugë tjetër)

_____________________________


- Autoshkolla - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Detyrimit

Nessun commento:

Posta un commento