venerdì 5 luglio 2013

Sinjali 101 - KALIM I DETYRUAR NGA E MAJTA

Autoshkolla Sinjalet e Detyrimit 101

KALIM  I  DETYRUAR  NGA  E  MAJTAKALIM  I  DETYRUAR  NGA  E  MAJTA

Sinjali numër 101 detyron drejtuesët e mjeteve të kalojnë nga e majta e një pengese (kantjer rrugor, trafikndarës, shpëtuese, ishull trafiku) Sinjali tregon që nuk  është e mundur të kalohet pengesa nga e
djathta (por duke kaluar majtas dhe lënë pengesën në të djathtën tonë). Është gabim të thuhet që sinjali është një detyrim për t’u kthyer majtas (sinjali numër 94 për kthimin kërkon praninë e një kryqëzimi ku është e nevojshme të lëmë pas një rruge e të futemi në një tjetër).
_____________________________


- Autoshkolla - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Detyrimit

Nessun commento:

Posta un commento