giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 90

Sinjali 90 Sinjalet e NdalimitSinjali numër 90 tregon zonën per hyrje në një garazh apo një pronë private. Ndalon pushimin para hyrjes të mjeteve, por lejon qendrimin kur ky nuk sjell pengesa dhe bllokim te qarkullimit._____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit

Nessun commento:

Posta un commento