giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 62 - NDALIM QARKULLIMI PËR KËMBËSORËT

Sinjali 62 Sinjalet e Ndalimit

NDALIM  QARKULLIMI  PËR  KËMBËSORËT


NDALIM  QARKULLIMI  PËR  KËMBËSORËT

Sinjali numër 62 Ndalon qarkullimin (24 orë në 24) të këmbësorëve, pra nuk lejon këmbësorët të qarkullojnë në këtë rrugë. Lejon qarkullimin e te gjitha llojeve të mjeteve (përfshi motomjetet, automjetet,
biçiklistet, etj) Mund të ndeshet në autostrada dhe tunele rrugore (por jo afër parqeve të lojrave apo lulishteve apo parqeve natyrale)


_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit 

Nessun commento:

Posta un commento