giovedì 13 giugno 2013

Sinjali 37 - ERË E FORTË ANËSORE


ERË  E  FORTË  ANËSOREERË  E  FORTË  ANËSORE

Sinjali numër.37 paralajmëron rrezikun që lind nga një erë e fortë anësore e mundshme në daljet nga tunelet, nga pjesët e rruges me mure anësore (si në mal, luginë, ura, etj). Si normë sjelljeje duhet të ulim shpejtësinë, të mbajmë mirë dhe më të dyja duart
timonin (mund të kemi zhvendosje të mjetit nga era). Rreziku më i madh është për mjete me përmasa të karrocerisë të mëdha në krahasim me peshën si, kamionë me tendë sidomos kur jane pa ngarkesë, furgonë me bagazhe të mëdha mbi çati ose që tërheqin rulotë apo rimorkio.
_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Rrezikut

Nessun commento:

Posta un commento