giovedì 13 giugno 2013

Sinjali 11 - KRYQI I DYFISHTË I SHËN ANDREAS


KRYQI  I  DYFISHTË  I  SHËN  ANDREASKRYQI  I  DYFISHTË  I  SHËN  ANDREAS

Sinjali numër.11 “Kryqi i dyfishtë i Shën Andreas” vendoset menjëherë para kalimit në nivel pa barriera dhe tregon që rruga ndërpritet me dy a më shumë linja
hekurudhe. Ky sinjal paraprihet nga sinjali numër.9 dhe panelet distancametrike numër.13 . Si norme sjellje duhet të lëvizim me kujdes sepse treni mund të vijë ne cilëndo nga linjat mbi të cilat do të kalojmë._____________________________
- Autoshkolla online - Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Rrezikut

Nessun commento:

Posta un commento