venerdì 5 luglio 2013

Sinjali 99 - DREJTIME TË LEJUARA DREJT DHE DJATHTAS

Autoshkolla Sinjalet e Detyrimit 99


DREJTIME  TË  LEJUARA  DREJT  DHE  DJATHTAS


DREJTIME  TË  LEJUARA  DREJT  DHE  DJATHTAS

Sinjali numër. 99 Drejtim i lejuar drejt dhe djathtas. Tregon drejtimet e vetme të lejuara; gjendet në afërsi të një kryqëzimi dhe të detyron të vazhdosh drejt ose të  kthehesh djathtas; të ndalon të kthehesh
majtas. Është gabim të thuhet që sinjali tregon një kryqëzim të rrezikshëm apo një semafor apo një kalim të lejuar (kalimi nënkupton praninë e një ishulli trafiku dhe jo të një kryqëzimi).

_____________________________


- Autoshkolla - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e DetyrimitNessun commento:

Posta un commento