giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 86 - PARKING

Sinjali 86 Sinjalet e Ndalimit

PARKINGPARKING


Sinjali numër 86 Tregon një parking të autorizuar, dmth një zonë të organizuar dhe të rregulluar për pushimin e mjeteve për  një kohë të pacaktuar (24 orë në 24) nëse nuk është sinjalizuar ndryshe (nuk është zonë pushimi për mjetet me orar të kufizuar në qendrat urbane). Mund të plotesohet nga një panel: për
distancën (sinjali numër 121) orarin (sinjali numër 123) dhe pagesat, kufizimi në kohë (fg.124 e 125) kategorinë e mjeteve që janë të përjashtuar nga parkimi (sinjali numër 127) ose që është e  rezervuar (sinjali numër 126). mënyra e vendosjes së mjeteve në parking etj. Është gabim të thuhet që sinjali tregon një zonë pushimi me pagesë apo pushim të kufizuar pa pagesë.

_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e NdalimitNessun commento:

Posta un commento