giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 73 - NDALIM QARKULLIMI PËR MJETET QË TRANSPORTOJNË LËNDË PLASËSE

Sinjali 73 Sinjalet e Ndalimit


NDALIM  QARKULLIMI  PËR  MJETET  QË  TRANSPORTOJNË  LËNDË  PLASËSE APO  PRODUKTE  QË  NDIZEN  LEHTË

NDALIM  QARKULLIMI  PËR  MJETET  QË  TRANSPORTOJNË  LËNDË  PLASËSE APO  PRODUKTE  QË  NDIZEN  LEHTË

Sinjali numër 73 Ndalon qarkullimin e mjeteve (përfshi dhe rimorkiot e tyre) që transportojne lëndë plasëse apo produkte që ndizen lehtë. Sinjali nuk i referohet karburantit që automjetet kanë në depozita dhe
shërben për lëvizjen e mjetit.Është gabim të thuhet që sinjali përshkruan që të bëjmë kujdes gjatë kalimit të mjeteve që bëjnë transport lëndësh plasëse apo t’i lëmë të na parakalojnë sepse në atë pjese rruge nuk mund të rrinë për një kohë shumë të gjatë.


_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit

Nessun commento:

Posta un commento