giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 71 - NDALIM QARKULLIMI PËR MAKINAT BUJQËSORE

Sinjali 71 Sinjalet e Ndalimit


NDALIM  QARKULLIMI  PËR  MAKINAT  BUJQËSORE

NDALIM  QARKULLIMI  PËR  MAKINAT  BUJQËSORE

Sinjali numër 71 Ndalon qarkullimin e makinave bujqësore (qoftë të atyre me goma ashtu dhe të atyre me zinxhirë) të vetme apo edhe me rimorkio (24 orë në 24) ndërsa lejon  qarkullimin për autokarrot,
motorçikletat, tërheqësit rrugore dhe makinave punuese siç janë pastrueset  e borës, etj. Është gabim të thuhet që sinjali gjendet në rrugët direkte që të çojnë në ndërmarrjet bujqësore apo që lejon qarkullimin e rimorkiove bujqësore deri në një farë kufiri të lejuar.


_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit

Nessun commento:

Posta un commento