giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 67 - NDALIM QARKULLIMI PËR AUTOBUZËT

Sinjali 67 Sinjalet e Ndalimit

NDALIM  QARKULLIMI  PËR  AUTOBUZËTNDALIM  QARKULLIMI  PËR  AUTOBUZËT

Sinjali numër 67 Ndalon qarkullimin e autobuzëve (edhe atyre për turistë dhe autobuzët e femijëve) pra nuk lejon autobuzët të përshkojnë rrugën ku është në fuqi sinjali. Lejon qarkullimin e kembësorëve dhe të
gjitha llojeve të tjera të mjeteve (kamion, autovetura, motomjete, motorr, autokamper ). Është gabim të thuhet se sinjali ndalon qarkullimin për të gjithë automjetet që kanë peshë më të madhe se 3,5 ton.

_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e NdalimitNessun commento:

Posta un commento