giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 63 - NDALIM QARKULLIMI PËR BIÇIKLETA

Sinjali 63 Sinjalet e Ndalimit

NDALIM  QARKULLIMI  PËR  BIÇIKLETA


NDALIM  QARKULLIMI  PËR  BIÇIKLETA
Sinjali numër 63 Ndalon qarkullimin e biçikletave 24 orë në 24, pra nuk lejon biçiklistë ta përshkojnë këtë rrugë. Lejon qarkullimin e këmbësorëve dhe të gjithë llojeve të tjera të mjeteve.


_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit 

Nessun commento:

Posta un commento