giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 61 - NDALIM QARKULLIMI PER MJETE QE TERHIQEN NGA KAFSHET

Sinjali 61 Sinjalet e Ndalimit


NDALIM  QARKULLIMI  PER  MJETE  QE  TERHIQEN  NGA  KAFSHET


NDALIM  QARKULLIMI  PER  MJETE  QE  TERHIQEN  NGA  KAFSHET

Sinjali numër.61 Ndalon qarkullimin e mjeteve të tërhequra nga kafshët (24 orë në 24) edhe po të jenë të pajisura me goma . Lejon qarkullimin e të gjithë mjeteve të tjera (përfshi edhe mjetet që tërhiqen me krahë dhe motomjetet)


_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit

Nessun commento:

Posta un commento