giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 57 - DISTANCË MINIMALE E DETYRUAR

Sinjali 57 Sinjalet e Ndalimit

DISTANCË  MINIMALE  E  DETYRUAR


DISTANCË  MINIMALE  E  DETYRUAR

Sinjali numër 57 Distancë minimale e detyruar prej 70 metrash. Sinjali ju paraqet mjeteve që
qarkullojnë detyrimin që të ruajnë një distancë sigurie të paktën 70 metra mes tyre. Ndalon të ndjekesh një mjet që e ke përpara në distancë më të vogël se 70 metra. Vlen dhe për motomjetet.

_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit


Nessun commento:

Posta un commento