giovedì 4 luglio 2013

Sinjali 151 - NDALIM QARKULLIMI PËR KATEGORI TË CAKTUARA MJETESH

Sinjali 151 Sinjalet e Ndalimit


NDALIM  QARKULLIMI  PËR  KATEGORI  TË  CAKTUARA  MJETESH


NDALIM  QARKULLIMI  PËR  KATEGORI  TË  CAKTUARA  MJETESH

Sinjali numër 151 tregon ndalim qarkullimi për kategoritë e mjeteve të treguara në figurë (në këtë rast për kamionë me rimorkio dhe komplekse mjetesh të artikuluar kokë tërheqëse me trailer). Mund të
qarkullojnë ndërkohë të gjithë kategoritë e mjeteve përveç atyre që janë të përshkruar në sinjal.Është gabim të thuhet që sinjali paraqet ndalim qendrimi për auto trenat dhe komplekset e artikuluar.


_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Ndalimit

Nessun commento:

Posta un commento