venerdì 5 luglio 2013

Sinjali 117 - FUNDI I NJË PISTE PËR KUAJT E SHALËS

Autoshkolla Sinjalet e Detyrimit 117

FUNDI  I NJË  PISTE  PËR  KUAJT  E  SHALËS

FUNDI  I NJË  PISTE  PËR  KUAJT  E  SHALËS

Sinjali numër 117 tregon fundin e një kalimi, rruge apo piste të rezervuar për kuajt e shalës dhe të ngarkesës. Edhe pse sinjali tregon fundin e një kalimi të rezervuar, pra fundin e një përshkrimi, ai nuk e
ndalon më pas qarkullimin e kuajve të shalës por ky qarkullim pas sinjalit bëhet sëbashku me përdoruesit e tjerë të rrugës (kafshët, njerëzit, mjetet) sipas rregullave të tjera që sinjalizojne atë. Është gabim të thuhet që sinjali tregon fundin e një rreziku që vjen nga kafshët në rrugë apo që sinjali tregon një vend ku stërviten kuajt.


_____________________________


- Autoshkolla - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e DetyrimitNessun commento:

Posta un commento