venerdì 5 luglio 2013

Sinjali 112 - RRUGË PËR BIÇIKLETA NGJITUR ME TROTUARIN

Autoshkolla Sinjalet e Detyrimit 112

RRUGË  PËR  BIÇIKLETA  NGJITUR  ME  TROTUARIN


RRUGË  PËR  BIÇIKLETA  NGJITUR  ME  TROTUARIN


Sinjali numër 112 tregon fillimin ose vazhdimin (kur shoqërohet me panelin plotësues “vazhdimësi” fig.129) e një rruge, korsie, pistë të rezervuar për qarkullimin e biçikletave e cila është paralel dhe ngjitur me
trotuarin apo me një rrugë këmbësorësh. Sinjali ndalon qarkullimin e mjeteve me motorr. Është gabim të thuhet që sinjali paraqet një rrugë për biçikleta dhe këmbesorë bashkë.

_____________________________- Autoshkolla - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Detyrimit

Nessun commento:

Posta un commento