venerdì 5 luglio 2013

Sinjali 108 - RRUGË PËR KËMBËSORE

Autoshkolla Sinjalet e Detyrimit 108

RRUGË  PËR  KËMBËSORE
RRUGË  PËR  KËMBËSORE


Sinjali numër 108 tregon një rrugë  apo një zonë të përcaktuar për qarkullimin e këmbësorëve.
Është gabim të thuhet që sinjali paraqet një vendkalim këmbësorësh apo një rrugë të përshkueshme për këmbësorë dhe biçikleta.


_____________________________


- Autoshkolla - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Detyrimit

Nessun commento:

Posta un commento