giovedì 13 giugno 2013

Sinjali 33 - RENIE GURESH NGA E DJATHTA


RENIE GURESH NGA E DJATHTARENIE GURESH NGA E DJATHTA

Sinjali numër. 33 paralajmëron rrezikun e rënies së gurëve nga e djathta si dhe
mundësinë e gjendjes së tyre mbi karrexhatë. Ju detyron të ulni shpejtësinë për të shmangur rreziqet që lindin nga prania e gurëve në rrugë
_____________________________
- Autoshkolla online - 
Sinjalet rrugore, Sinjalet Vertikale, Sinjalet e Rrezikut

Nessun commento:

Posta un commento